Δύο γιαγιάδες κλέψαν την παράσταση σε γάμο των εγγονιών τους

Δύο γιαγιάδες κλέψαν την παράσταση σε γάμο των εγγονιών τους

Δύο γιαγιάδες μέσα στα γέλια, σαν έφηβες συμμετείχαν στο γάμο των εγγονιών τους δίνοντας χαρά στους παρευρισκόμενους
gigiades gamos

Κλέψαν την παράσταση δύο γιαγιάδες στο γάμο των εγγονιών. Αυτή η αστεία ιστορία, που προέρχεται από το γάμο της Michaela Treloar, τονίζει τη συμπερίληψη της οικογένειας σε σημαντικούς ρόλους μπορεί όχι μόνο να κάνει τις ειδικές περιστάσεις ακόμη πιο αξέχαστες αλλά και να κατακτήσει τις καρδιές εκατομμυρίων ανθρώπων στο διαδίκτυο.

Η Michaela Treloar, μέσα στο άγχος του σχεδιασμού του γάμου της, ήθελε να κάνει την περίσταση μοναδικά αξέχαστη για την ίδια αλλά και για τους αγαπημένους της. Έτσι αποφάσισε οτι ήθελε να δώσει και στη δική της γιαγιά αλλά και στη γιαγιά του μέλλοντα συζύγου της έναν κάπως πιο “σημαντικό” ρόλο ως κορίτσια των λουλουδιών. Η απόφαση αυτή, αν και αντισυμβατική (αφού αυτή είναι μια διαδικασία που την κάνουν μικρά κοριτσάκια), ενθουσίασε τις γιαγιάδες, οι οποίες εκτέλεσαν τους ρόλους τους με τέτοιο χάρη που γέμισε χαρά τους παρευρισκόμενους και αλλά και εκατομμύρια χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης παγκοσμίως.

Το περπάτημα των γιαγιάδων στο διάδρομο, βοηθώντας η μία την άλλη και σκορπίζοντας πέταλα με χαρά και συντροφικότητα είχε και απήχηση σε εκατομμύρια ανθρώπους στο διαδίκτυο.