Athens Tattoo Convention: Η γιορτή του τατουάζ Αθήνα για 16η χρονιά

Athens Tattoo Convention: Η γιορτή του τατουάζ Αθήνα για 16η χρονιά

Στο Κλειστό Γήπεδο του Φαλήρου θα φιλοξενηθεί το 16ο Athens Tattoo Convention, το σημαντικότερο ραντεβού για τους λάτρεις των tattoos στην Αθήνα
athens tatoo

Το 16ο Athens Tattoo Convention είναι γεγονός και επιστρέφει φέτος στην Αθήνα, προσκαλώντας τους λάτρεις των τατουάζ σε ένα μοναδικό event στο Κλειστό Γήπεδο ΤΑΕ ΚWON DO του Φαλήρου. Δεκάδες μηχανάκια θα χτυπάνε τατουάζ, δημιουργώντας ευφάνταστα έργα τέχνης πάνω στο δέρμα των συμμετεχόντων, δημιουργόντας ένα κολάζ εντυπωσιακών και έντονων χρωμάτων.

Δυνατή μουσική, χρώματα και καλή διάθεση θα σε περιμένουν να επιλέξεις το επόμενο τατουάζ σου

Το φεστιβάλ εξακολουθεί να θεωρείτε ως ένα από τα κορυφαία φεστιβάλ στον κόσμο, αναδεικνύοντας την κοινή αγάπη για την τέχνη του τατουάζ μεταξύ των διοργανωτών και των επισκεπτών. Με ένα πλούσιο πρόγραμμα που περιλαμβάνει Dj sets, Live Bands, εκθέσεις τέχνης, παιχνίδια, graffiti, και ακροβατικά shows, το Athens Tattoo Convention υπόσχεται να είναι μια πραγματική γιορτή πολιτισμού.

make a wish tatoo

Εκτός από την ανάδειξη ταλέντων, το φεστιβάλ στηρίζει τον Οργανισμό Make A Wish μέσω της ενέργειας STAR YOUR BODY, όπου οι επισκέπτες μπορούν να επιλέξουν από 5.000 σχέδια αστεριών για τατουάζ και όλα τα έσοδα διατίθενται για την εκπλήρωση ευχών παιδιών με σοβαρές ασθένειες.

Για πρώτη φορά αναμένεβαι να κεντρίσει το ενδιαφέρον των συμμετεχόντων το Athens Tattoo Academy, που θα είναι ένα σημαντικό κομμάτι της διοργάνωσης και θα προσφέρει μαθήματα σε νέους καλλιτέχνες, διδάσκοντας τις τεχνικές του τατουάζ και του piercing.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι 12,00€ για το ημερήσιο και 24,00€ για όλο το τριήμερο

  • Παρασκευή 17 Μαΐου 2024, 14:00 – 23:00
  • Σάββατο 18 Μαΐου 2024, 11:00 – 00:00
  • Κυριακή 19 Μαΐου 2024, 11:00 – 22:00

Προπώληση εισιτηρίων more.com – 16th Athens Tattoo Convention 2024