Mufasa The Lion King: Το πρώτο trailer

Mufasa The Lion King: Το πρώτο trailer

H νέα ταινία 'Mufasa: The Lion King' που αφηγείται την ιστορία προέλευσης του αγαπημένου λιονταριού, έρχεται αυτόν τον Δεκέμβριο
mufasa trailer

Η Disney ανακοίνωσε την επιστροφή του “Βασιλιά των Λιονταριών” με την προβολή του πρώτου teaser της νέας ταινίας “Mufasa: The Lion King”. Το φιλμ, που λειτουργεί ως προκαταρκτικό στο live-action του 2019, είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει τον Δεκέμβριο και θα μας μεταφέρει σε μια νέα ιστορία με κεντρική φιγούρα τον Mufasa.

Στη νέα αυτή περιπέτεια, ο Rafiki αφηγείται τον μύθο του Mufasa στην Kiara, την κόρη των Simba και Nala. Ο Mufasa απεικονίζεται ως ορφανό λιοντάρι που βρίσκεται αντιμέτωπο με τις προκλήσεις της ζωής μέχρι να συναντήσει την Taka, η οποία είναι επίσης απόγονος βασιλικής καταγωγής. Μαζί, μπλέκονται σε ένα συναρπαστικό ταξίδι με άλλους “ακατάλληλους” χαρακτήρες, αναζητώντας τη μοίρα τους ενώ προσπαθούν να αποφύγουν έναν επικίνδυνο εχθρό.

Το καστ της ταινίας απαρτίζεται από τους Aaron Pierre και Kelvin Harrison Jr. στους ρόλους των Mufasa και Taka αντίστοιχα. Επίσης, συμπεριλαμβάνονται οι Tiffany Boone ως Sarabi, Kagiso Lediga ως ο νεαρός Rafiki, και Mads Mikkelsen ως Kiros, μεταξύ άλλων σημαντικών ρόλων.

Παρόμοιο άρθρο: Γιατί το λιοντάρι θεωρείται ο βασιλιάς της ζούγκλας;

Η πρεμιέρα του “Mufasa: The Lion King” προγραμματίζεται για τις 20 Δεκεμβρίου, και το πρώτο teaser είναι ήδη διαθέσιμο για προβολή.