Οι Massive Attack Επιστρέφουν στην Ελλάδα για το Release Athens 2024

Οι Massive Attack Επιστρέφουν στην Ελλάδα για το Release Athens 2024

Ξεκινάει στις 30 Νοεμβρίου η προπώληση εισιτηρίων για τη συναυλία των Massive Attack στο πλαίσιου του Reease Athens 2024 στην πλατεία νερού.

Το φεστιβάλ Release Athens 2024 καλωσορίζει τους εμβληματικούς Massive Attack την Τετάρτη 17 Ιουλίου, στην Πλατεία Νερού. Η μπάντα, αναγνωρισμένη για τη σημαντική της συνεισφορά στη μουσική τις τελευταίες δεκαετίες, επιστρέφει στην Ελλάδα, φέρνοντας το πιο εντυπωσιακό σόου τους μέχρι στιγμής.

Αναμένεται η ανακοίνωση περισσότερων καλλιτεχνών για αυτήν την ημέρα σύντομα.

Ξεκινώντας την πορεία τους το 1988 από το Bristol της Αγγλίας και με ρίζες στην κολεκτίβα The Wild Bunch, οι Massive Attack παρέμειναν πάντα ένα βήμα μπροστά από την εποχή τους. Με μόλις πέντε studio albums, έχουν επαναπροσδιορίσει τη σύγχρονη μουσική. Αμφισβητώντας κάθε γνωστή pop φόρμα και κλισέ, δημιούργησαν το δικό τους μοναδικό ήχο, το trip hop, έναν συνδυασμό ηλεκτρονικών ήχων, hip-hop, samples και επιρροές από dub/reggae/soul και post-punk, κατακτώντας την παγκόσμια σκηνή στις αρχές της δεκαετίας του ’90.

Η προπώληση εισιτηρίων ξεκινάει σήμερα 30 Νοεμβρίου, στις 12:00, με αρχική τιμή 50€ για περιορισμένο αριθμό. Μετά την εξάντληση, η τιμή αυξάνεται στα 55€. Θα ακολουθήσουν περαιτέρω ανακοινώσεις για τις επόμενες φάσεις. Διατίθενται επίσης περιορισμένος αριθμός VIP εισιτηρίων, με πρώτη τιμή 150€, περιλαμβάνοντας προνομιακές παροχές.