Υπάλληλος στα Wallmart διεκδικεί θέση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισίου

Υπάλληλος στα Wallmart διεκδικεί θέση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισίου

Διαβάστε στο thehappynews την ιστορία του Dylan Beard από την πλήρη απασχόληση σε ένα κατάστημα Walmart μέχρι την ανάδειξή του σε κορυφαίο υποψήφιο για την Ολυμπιακή ομάδα στίβου των ΗΠΑ.
dylan beard feat

Ένας ερασιτέχνης αθλητής στα 25 του χρόνια, ο Dylan Beard, εργάζεται σε σούπερ μάρκετ για να επιβιώσει και παράλληλα διεκδικεί τη συμμετοχή του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισίου στα 110μ.

Η προοπτική της πορείας του στα προκριματικά των Ολυμπιακών Αγώνων έγιναν κεντρικό θέμα μετά την απροσδόκητη νίκη του στους Αγώνες Millrose τον Φεβρουάριο, όπου κατέκτησε το χρυσό στα 60 μέτρα με εμπόδια ενώ ο χρόνος του ήταν ο 6ος καλύτερος φετινός στον κόσμο. Οι Αγώνες Millrose είναι ίσως η σημαντικότερη αθλητική διοργάνωση κλειστού στίβου στις ΗΠΑ.

Η νίκη αυτή του εξασφάλισε μια θέση στα προκριματικά που θα γίνουν στο Γιουτζίν του Όρεγκον, για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισίου. Η χαλαρή προσέγγισή του στον αγώνα, όπως ανέφερε σε συνέντευξή του τον Απρίλιο, ήταν σημαντικός παράγοντας της επιτυχίας του.

Ενώ ο Dylan πραγματοποιεί μεταπτυχιακές σπουδές στον τομέα της υγείας στο Πανεπιστήμιο Χάουαρντ, εξισορρόπησε τις ακαδημαϊκές του υποχρεώσεις με την αθλητική του προπόνηση και τη δουλειά του στη Walmart. Η αφοσίωσή του επεκτείνεται και πέρα από τον στίβο, όπως αποδεικνύεται από τις διακρίσεις του, όπως η επιλογή στην All-Academic Team Outdoor του Mid-Eastern Athletic Conference (MEAC) και οι πολλαπλές θέσεις στην πρώτη πεντάδα στα 110 μέτρα με εμπόδια.

Η σκληρή δουλειά του δεν πέρασε απαρατήρητη. Ο προπονητής του Dylan στο North Carolina State University, Reuben McCoy, επαίνεσε την απαράμιλλη εργασιακή ηθική και τον χαρακτήρα του. Ομοίως, ο διευθυντής του στο Walmart, David Davis, τόνισε την αφοσίωσή του στην παροχή άριστης εξυπηρέτησης πελατών, παράλληλα με τις αθλητικές του προσπάθειες.

Η υποστήριξη της Walmart φάνηκε περίτρανα όταν ο Dylan παρέλαβε μια επιταγή 20.000 δολαρίων σε ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση, μια συνεισφορά για να βοηθήσει την οικογένειά του και τους φίλους του να έρθουν στα προκριματικά, υπογραμμίζοντας την υποστήριξη της κοινότητας και της εταιρείας που εργάζεται.

Καθώς ο Dylan προετοιμάζεται για τους αγώνες που ίσως καθορίσουν τη ζωή του, η ιστορία του είναι μια απόδειξη της δύναμης της επιμονής και του ανθρώπινου πνεύματος. Μια θέση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024 στο Παρίσι μπορεί να είναι ίσως το μεγαλύτερο επίτευγμα της ζωής πολλών ανθρώπων, όμως ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα, το ταξίδι του Dylan Beard από τον πάγκο του σούπερ μάρκετ μέχρι τη δυνητική Ολυμπιακή δόξα είναι μια συναρπαστική αφήγηση για την επιδίωξη των ονείρων ενάντια σε όλες τις πιθανότητες.