Νέα ταινία Lord of the Rings: The Hunt for Gollum το 2026

Νέα ταινία Lord of the Rings: The Hunt for Gollum το 2026

Επιστροφή στη Μέση Γη με τη νέα ταινία της Warner Bros «Lord of the Rings: The Hunt for Gollum", σε σκηνοθεσία και με πρωταγωνιστή τον Andy Serkis, έρχεται το 2026
lord of the rings gollum

Κι όμως! Σε μια συναρπαστική και μάλλον αναπάντεχη αποκάλυψη για τους λάτρεις του Τόλκιν και του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών, η Warner Bros αποκάλυψε τα σχέδια για τη νέα ταινία με το όνομα Lord of the Rings: The Hunt for Gollum. Η ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2026 ενώ σκηνοθέτης θα είναι ο Andy Serkis αλλά φυσικά και πρωταγωνιστής στο ρόλο του Gollum.

Η ταινία βρίσκεται αυτή τη στιγμή στα πρώτα στάδια ανάπτυξης του σεναρίου, με τον Peter Jackson και τους μακροχρόνιους συνεργάτες του στο σενάριο. Ο David Zaslav, διευθύνων σύμβουλος της Warner Bros Discovery, εξέφρασε τον ενθουσιασμό του για το έργο κατά τη διάρκεια τηλεδιάσκεψης με επενδυτές, επισημαίνοντας τις τεράστιες δυνατότητες του «Άρχοντα των Δαχτυλιδιών» να προσελκύσει το κοινό σε όλο τον κόσμο.

Ο Andy Serkis, μοιράστηκε τον ενθουσιασμό του για την επιστροφή του πολύπλοκου χαρακτήρα του Gollum, τον οποίο περιέγραψε ως «υπόθεση που έμεινε στη μέση».

Είναι τιμή και προνόμιο να ταξιδεύουμε ξανά στη Μέση Γη με τον καλό μας φίλο και συνεργάτη, Andy Serkis
– Peter Jackson

Η ανακοίνωση αυτή είναι συνέχεια της αποκάλυψης της Warner Bros από τον Φεβρουάριο του 2023 για μια νέα συμφωνία με την Embracer Group, η οποία απέκτησε τα περισσότερα δικαιώματα του Τόλκιν το 2022. Αυτή η συμφωνία επιτρέπει πολλαπλές κινηματογραφικές παραγωγές βασισμένες στα γραπτά του Τόλκιν, σε αντίθεση με το «Ring of Power» της Amazon, το οποίο επικεντρώνεται σε διαφορετικές πτυχές της ιστορίας.

Εκτός από το Lord of the Rings: The Hunt for Gollum, η Warner Bros βρίσκεται επίσης στην παραγωγή του The Lord of the Rings: The War of the Rohirrim, ένα prequel κινουμένων σχεδίων που θα κυκλοφορήσει τον Δεκέμβριο του 2024.

Το μόνο που ελπίζουμε είναι η παραγωγή να είναι αντίστοιχη (ή και καλύτερη) αυτής πριν από 20 χρόνια. Οι ταινίες της τριλογίες κυκλοφόρησαν από το 2001 εως το 2003 κερδίζοντας 17 όσκαρ αλλά και σχεδόν 3 δισεκατομμύρια δολάρια έσοδα.