Κορυφαίες διακρίσεις για ελληνικά νησιά στα Leisure Lifestyle Awards 2024

Κορυφαίες διακρίσεις για ελληνικά νησιά στα Leisure Lifestyle Awards 2024

Η Ελλάδα και η Σαντορίνη επικρατούν σε κορυφαίες κατηγορίες στα βραβεία Leisure Lifestyle 2024, αποσπώντας εξαιρετικές τιμές
santorini feat

Εξαιρετικές διακρίσεις για την Ελλάδα και τη Σαντορίνη στα Leisure Lifestyle Awards 2024 στις ΗΠΑ.

Η Ελλάδα συνεχίζει να αποτελεί έναν από τους κορυφαίους προορισμούς για τους Αμερικανούς ταξιδιώτες και το 2024, κάτι που επιβεβαιώνεται και στα διάσημα τουριστικά βραβεία Leisure Lifestyle Awards.

Η χώρα μας ανακηρύχθηκε για τρίτη συνεχόμενη φορά ως ο κορυφαίος διεθνής προορισμός με τα καλύτερα ιστορικά αξιοθέατα, ενώ η Σαντορίνη απέσπασε την πρώτη θέση ως το κορυφαίο νησί στην Ευρώπη για έντεκα συνεχή έτη.

Την ίδια ώρα, η Μύκονος διακρίθηκε στην τρίτη θέση τόσο για την κατηγορία του καλύτερου νησιού στην Ευρώπη, όσο και για τις παραλίες της σε παγκόσμιο επίπεδο.

Η 12η ετήσια διοργάνωση των Leisure Lifestyle Awards πραγματοποιήθηκε από το περιοδικό «Global Traveler», με τη συμμετοχή χιλιάδων αναγνωστών που ψήφισαν τις προτιμήσεις τους για τους καλύτερους προορισμούς και παρόχους τουριστικών υπηρεσιών.

Η τελετή απονομής θα διεξαχθεί στις 16 Μαΐου σε ειδική τελετή στην Φιλαδέλφεια των ΗΠΑ, όπου τα ελληνικά βραβεία θα παραληφθούν από τον Κωνσταντίνο Χαροκόπο, προϊστάμενο της Υπηρεσίας ΕΟΤ ΗΠΑ & Βόρειας Αμερικής.