Έκπληκτος Tiktoker σώζει σκυλάκι ανοιχτά της Πάρου με το καγιάκ του

Έκπληκτος Tiktoker σώζει σκυλάκι ανοιχτά της Πάρου με το καγιάκ του

Διαβάστε για τη συγκλονιστική διάσωση ενός σκύλου στο Δρυονήσι από τον Απόστολο Μυλωνάκη, τον δημοφιλή Tiktoker και Youtuber
skilaki thalassa

Κατά τη διάρκεια ημέρας ψαρέματος με το καγιάκ στο ιδυλλιακό Δρυονήσι της Πάρου, ο γνωστός Tiktoker και Youtuber, Απόστολος Μυλωνάκης, όπως συνήθως κάνει στα βίντεό του, ψάρευε όταν ξαφνικά βρέθηκε αντιμέτωπος με ένα σκυλί να κολυμπάει στα ανοιχτά, το οποίο μάλιστα στην αρχή όταν το είδε από μακριά μπέρδεψε με φώκια.

Η έκπληξη του ήταν τεράστια και η αντίδρασή του άμεση, καθώς έσπευσε να βοηθήσει τον απροστάτευτο σκύλο. Ενώ αρχικά ο σκύλος φοβόταν και δεν πλησίαζε, τελικά κατάφερε να τον πλησιάσει με δελεαστικά λιχουδιές και να τον ανεβάσει στο καγιάκ του. Στη συνέχεια τον κάλυψε με τα ρούχα του για να τον ζεστάνει, καθώς ήταν εμφανώς κρυωμένος και ταλαιπωρημένος.

Επιστρέφοντας στην ακτή, πήγε τον σκύλο σε κτηνίατρο, όπου αφού έγιναν οι απαραίτητες εξετάσεις, αποκαλύφθηκε ότι το ζώο φέρει τσιπάκι. Ευτυχώς, μέσω αυτού εντοπίστηκε ο κηδεμόνας του και του τον παρέδωσε ενώ συμφωνήσαν να τον επισκέπτεται τακτικά.