Γυναίκα παλεύει με κροκόδειλο για να σώσει τη δίδυμη αδερφή της και τα καταφέρνει

Γυναίκα παλεύει με κροκόδειλο για να σώσει τη δίδυμη αδερφή της και τα καταφέρνει

Διαβάστε για τις δίδυμες αδερφές Laurie, που βραβεύτηκαν για την ανδρεία τους από τον βασιλιά Κάρολο, και το εμπνευσμένο ταξίδι τους από την επιβίωση στη φιλανθρωπική δράση.
twin sisters crocodile

Δύο δίδυμες αδελφές, η Georgia και η Melissa Laurie κατά τη διάρκεια των διακοπών τους στο Μεξικό, ενώ κολυμπούσαν σε ένα ποτάμι, ήρθαν αντιμέτωπες με έναν κροκόδειλο. Η Georgia κατάφερε να φτάσει στην ακτή, αλλά καθώς η Melissa πλησίαζε και εκείνη ο κροκόδειλος κατάφερε και την τράβηξε κάτω από το νερό.

Η Georgia, ηλικίας 31 ετών, βούτηξε πίσω στο νερό για να σώσει τη Melissa, παλεύοντας με τον κροκόδειλο. Αυτή η πράξη γενναιότητας της χάρισε το μετάλλιο γενναιότητας από τον βασιλιά Κάρολο, ένα βραβείο που δίνεται τους πολίτες που διακινδυνεύουν τη ζωή τους για να σώσουν άλλους.

Η Melissa βρέθηκε αναίσθητη και μπρούμυτα στο νερό την ίδια ώρα που ο κροκόδειλος ερχόταν ξανά για επίθεση, η αδερφή της με το ένα χέρι προσπάθησε να τη γυρίσει ανάποδα να για να ανανπνεύσει, και με το άλλο χέρι προσπάθησε να αποθήσει τον κροκόδειλο. Παρά το γεγονός ότι υπέστη τραύματα από δάγκωμα στο χέρι της, η Georgia κατάφερε να απελευθερώσει την αδελφή της μετά από μια τρίτη επίθεση, χτυπώντας τον κροκόδειλο αρκετά δυνατά ώστε να τον αναγκάσει να φύγει. Μια κοντινή βάρκα τις έσωσε τελικά, ενώ ακολούθησε ένα δύσκολο ταξίδι προς το νοσοκομείο, όπου η Melissa έδωσε μάχη για τη ζωή της.

Η Μελίσα υπέστη εκτεταμένα τραύματα, συμπεριλαμβανομένου ενός σύνθετου ανοικτού κατάγματος στον καρπό, πληγές από τρυπήματα και δαγκώματα που απαιτούσαν επείγουσα χειρουργική επέμβαση και οδήγησαν σε τεχνητό κώμα. Στην πορεία εμφάνισε σήψη, αλλά τελικά ανάρρωσε πλήρως.

Τώρα, οι αδελφές προετοιμάζονται για τον Μαραθώνιο του Τάμεση, μια κολύμβηση 13 χιλιομέτρων, για να συγκεντρώσουν χρήματα για φιλανθρωπικά ιδρύματα που βοηθούν ανθρώπους να καταπολεμήσουν το μετατραυματικό στρες αλλά και το υγειονομικό σύστημα του Μεξικού.