Με τον Μιχάλη Stavento και την Ήβη Αδάμου ο Δήμος Αμαρουσίου ανάβει το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο

Με τον Μιχάλη Stavento και την Ήβη Αδάμου ο Δήμος Αμαρουσίου ανάβει το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο

Την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2023, στις 20:00 στην Πλατεία Ευτέρπης (ΗΣΑΠ)
marousi anavoume to dentro sunavlia stavento ivi adamou

Με το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου ανοίγει η αυλαία των φετινών εορταστικών εκδηλώσεων στο Δήμο Αμαρουσίου, με την πόλη στολισμένη στα χρώματα και στο φως των Χριστουγέννων για να υποδεχθεί την πιο ζεστή γιορτή του χρόνου.

Στην Πλατεία Ευτέρπης (ΗΣΑΠ), την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου στις 08:00 το βράδυ, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου θα ανάψει το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο και θα δώσει τις γιορτινές ευχές του για τις Άγιες Ημέρες, με τη Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου να παιανίζει επίκαιρους ύμνους και μελωδίες.

Παρόμοιο άρθρο
peristeri pollon asteron 2023 2024 programma

Περιστέρι: «Περιστέρι Πολλών Αστέρων» καθημερινά εορταστικές εκδηλώσεις και δράσεις

Δωρεάν Καρουζέλ, Λούνα Πάρκ, Τρενάκια και Μεγάλη Φάτνη ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΡΑΣΕΙΣΗ πόλη «Περιστέρι Πολλών Αστέρων» θα πρωταγωνιστήσει και φέτος στις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, φορώντας το γιορτινό του χαμόγελο, δίνοντας παντού το μήνυμα της αισιοδοξίας. Μικροί και μεγάλοι, μπορούν να διασκεδάσουν ΔΩΡΕΑΝ, με καθημερινές εορταστικές εκδηλώσεις και δράσεις! Από τις 5 […]

Τη σκυτάλη θα πάρουν οι δημοφιλείς καλλιτέχνες και δημιουργοί Μιχάλης Stavento και Ήβη Αδάμουγια μια ξεχωριστή γιορτινή βραδιά.

Το εκρηκτικό δίδυμο θα ανεβάσει το κέφι με το πάθος και την ενέργεια του και θα χαρίσει σε μικρούς και μεγάλους με τις επιτυχίες του ένα αξέχαστο Χριστουγεννιάτικο πάρτι.

marousi anavoume to dentro sunavlia stavento ivi adamou