3 μήνες εντελώς δωρεάν Apple TV+ για κατόχους smart τηλεοράσεων LG

3 μήνες εντελώς δωρεάν Apple TV+ για κατόχους smart τηλεοράσεων LG

Εξαιρετική προσφορά της LG για δωρεάν δοκιμαστική περίοδο τριών μηνών στο Apple TV Plus. Ισχύει για μοντέλα από το 2018 και νεότερα
3 μήνες δωρεάν συνδρομή Apple TV+ για κατόχους τηλεοράσεων LG

Σε συνέχεια προηγούμενων προωθητικών ενεργειών και πάλι η Apple προσφέρει Apple TV+ συνδρομή εντελώς δωρεάν.

Αν είστε κάτοχος smart τηλεόρασης LG, έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε το Apple TV+ δωρεάν για τρεις μήνες, χάρη σε μια νέα προσφορά που ανακοινώθηκε από την LG. Η προσφορά ισχύει και για τη χώρα μας και θα διαρκέσει μέχρι τις 30 Απριλίου, ενώ είναι διαθέσιμη σε μοντέλα LG 4Κ και 8Κ από το 2018 και νεότερα.

Μετά την αύξηση της τιμής του Apple TV+ και άλλων συνδρομητικών υπηρεσιών της Apple στα τέλη του 2023, η υπηρεσία streaming κοστίζει πλέον 10 δολάρια το μήνα.

Τα LG Smart TVs με ανάλυση 4K και 8K, που κατασκευάστηκαν το 2018 και μετά, είναι επιλέξιμα για την προσφορά, μαζί με τα μοντέλα οθόνης StanbyME και StanbyME Go.

Για να εκμεταλλευτείτε την έκπτωση, απλώς ανοίξτε την εφαρμογή Apple TV Plus στην LG τηλεόρασή σας και ακολουθήστε τις οδηγίες. Αν δεν είστε σίγουροι για το μοντέλο που έχετε ή αν η τηλεόρασή σας πληροί τις προϋποθέσεις, μπορείτε εύκολα να το ελέγξετε ανοίγοντας την εφαρμογή Apple TV Plus για να δείτε αν σας καλούν να εγγραφείτε στην προσφορά.