iOS 17.2 – Όλα όσα φέρνει η νέα αναβάθμιση των iPhone

iOS 17.2 – Όλα όσα φέρνει η νέα αναβάθμιση των iPhone

Αναμένεται την επόμενη εβδομάδα. Δείτε όλα όσα φέρνει η νέα αναβάθμιση των iPhone
apple ios 17 2 greek

Όλα όσα φέρνει το νέο iOS 17.2 στα iPhone που αναμένεται να κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα.

Journal App

Apple journal app iOS 17.2

Η νέα εφαρμογή Journal της Apple επιτρέπει στους χρήστες του iPhone να ανακεφαλαιώνουν τη μέρα τους και τις αναμνήσεις τους, περιλαμβάνοντας κείμενο, φωτογραφίες, μουσική, ηχογραφήσεις και πολλά άλλα. Η εφαρμογή παρέχει εξατομικευμένες προτάσεις βασισμένες στην πρόσφατη δραστηριότητα στη συσκευή.

Νέα επιλογή μετάφρασης για το Action Button

ios17.2 iphone15 pro action button translate

Τα iPhone 15 Pro και iPhone 15 Pro Max είναι εξοπλισμένα με το νέο κουμπί δράσης που αντικαθιστά το παραδοσιακό διακόπτη σίγασης των προηγούμενων μοντέλων iPhone. Από προεπιλογή, το κουμπί έχει ρυθμιστεί να ενεργοποιεί/απενεργοποιεί την σίγαση, αλλά μπορείτε επίσης να το ρυθμίσετε να κάνει κι άλλες ενέργειες όπως τη γρήγορη πρόσβαση στην κάμερα, τον φακό, τις φωνητικές σημειώσεις και άλλα.

Με το iOS 17.2 με το κουμπί δράσης μπορείτε να έχετε γρήγορη πρόσβαση και στην εφαρμογή μετάφρασης για γρήγορη πρόσβαση στη μετάφραση γλώσσας στο Dynamic Island.

Spatial βίντεο

iOS 17.2 vision pro spatial video

Με το νέο iOS 17.2, τα iPhone 15 Pro Max και iPhone 15 Pro έχουν τη δυνατότητα εγγραφής spatial βίντεο, που επιτρέπει σε κάθε συσκευή να καταγράφει βίντεο για να προβληθούν στα headset Apple Vision Pro.

Αλλαγή Προεπιλεγμένου Ήχου Ειδοποιήσεων

new ios 172 default alert

Με το iOS 17.2 μπορείτε να αλλάξετε τις προεπιλεγμένες ειδοποιήσεις. Πριν από το iOS 17.2, μόνο οι ειδοποιήσεις κειμένου, φωνητικού ταχυδρομείου, ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ημερολογίου και υπενθυμίσεων είχαν επιλογές προσαρμογής.

Νέα Widgets

new widgets ios172

Το iOS 17.2 φέρνει νέες επιλογές widget για τις εφαρμογές καιρός και ρολόι. Οι νέες επιλογές για τον καιρό περιλαμβάνουν την καθημερινή πρόβλεψη αλλά και την ανατολή-Δύση του ηλίου, ενώ η εφαρμογή ρολόι προσφέρει ένα νέο ψηφιακό widget ρολογιού.

Αλλαγές στο Apple Music

apple music ιοσ172

Το Apple Music στο iOS 17.2 έχει από προεπιλογή μια νέα προεπιλεγμένη λίστα αναπαραγωγής “Αγαπημένων τραγουδιών”, η οποία συμπληρώνεται αυτόματα με βάση τα προηγούμενα κομμάτια που σας άρεσαν.

iMessage: Contact Key Verification

ios 17 2 apple advanced security imessage contact key verification screen feature

Η Επαλήθευση Κλειδιού Επαφής στο iMessage επιτρέπει σε χρήστες που αντιμετωπίζουν “εξαιρετικές ψηφιακές απειλές,” όπως δημοσιογράφοι, ακτιβιστές ανθρωπίνων δικαιωμάτων και κυβερνητικοί αξιωματούχοι, να επαληθεύουν περαιτέρω ότι επικοινωνούν μόνο με τους ανθρώπους που έχουν σκοπό. Σε συνομιλίες μεταξύ χρηστών που έχουν ενεργοποιήσει την Επαλήθευση Κλειδιού Επαφής στο iMessage, οι χρήστες ενημερώνονται αν ένας επιθετικός που χρηματοδοτείται από το κράτος ή άλλος κακόβουλος παράγοντας καταφέρει ποτέ να παραβιάσει τους servers του cloud και να εισάγει τη δική του συσκευή για να παρακολουθήσει τη συνομιλία.

iMessage: Αντιδράσεις με αυτοκόλλητα μέσω του Tapback

new ios 172 tapback reply sticker

Το νέο iOS 17.2 σας επιτρέπει να αντιδράσετε πιο γρήγορα σε ένα μήνυμα με οποιοδήποτε αυτοκόλλητο, πατώντας “Προσθήκη Αυτοκόλλητου” στο Tapback στην εφαρμογή iMessage.

  • Το iOS 17.2 και το watchOS 10.2 αναμένεται να κυκλοφορήσουν την επόμενη εβδομάδα.

Με πληροφορίες από το macrumors.com