Η Αθήνα φιλοξενεί τη μεγαλύτερη έκθεση κοσμημάτων στη χώρα: Παρουσίαση καινοτομιών και τάσεων

Η Αθήνα φιλοξενεί τη μεγαλύτερη έκθεση κοσμημάτων στη χώρα: Παρουσίαση καινοτομιών και τάσεων

Η έκθεση Athens International Jewellery Show από 23 έως 26 Φεβρουαρίου με τις τελευταίες τάσεις σε κοσμήματα και ωρολόγια
athens jewelery show

Η έκθεση Athens International Jewellery Show, θα πραγματοποιηθεί από τις 23 έως τις 26 Φεβρουαρίου στο Metropolitan Expo και αναμένεται να φιλοξενήσει πάνω από 370 εκθέτες, συμπεριλαμβανομένων κορυφαίων εταιρειών στον τομέα των κοσμημάτων, των ωρολογίων και των πολύτιμων λίθων. Πρόκειται για τη σημαντικότερη εκδήλωση για τον κλάδο στην Ελλάδα, προβάλλοντας νέες τάσεις και σχεδιασμούς.

Μεταξύ των 370 συμμετεχόντων, θα λάβουν μέρος εκθέτες από την Ελλάδα, την Ιταλία, την Κύπρος, την Τουρκία, την Ινδία, τη Γερμανία, το Βέλγιο και την Εσθονία. Η εκδήλωση, υπό την οργάνωση της ΔΕΘ-HELEXPO, αναμένεται να προσελκύσει μεγάλο αριθμό επισκεπτών, ειδικά λόγω των θετικών προοπτικών για τη νέα τουριστική περίοδο. Η έκθεση θα περιλαμβάνει το DESIGN SECTION για τρίτη συνεχή χρονιά, αναδεικνύοντας την ελληνική σχεδιαστική δυναμική, και ένα πρόγραμμα για επιλεγμένους ξένους εμπορικούς επισκέπτες.

Εκτός από την εκθεσιακή δραστηριότητα, η έκθεση Athens International Jewellery Show θα προσφέρει και μια σειρά από παράλληλες εκδηλώσεις, όπως η προβολή της κινηματογραφικής ταινίας «LOVE IN THE MAKING», που εξερευνά την ιστορία του ελληνικού κοσμήματος. Επιπλέον, θα πραγματοποιηθούν ομιλίες και παρουσιάσεις από κορυφαίους ειδικούς στον κλάδο, ενισχύοντας την γνώση και την καινοτομία στην αγορά κοσμημάτων.