Απίστευτη διάσωση γυναίκας οδηγού φορτηγού που κρεμόταν από γέφυρα

Απίστευτη διάσωση γυναίκας οδηγού φορτηγού που κρεμόταν από γέφυρα

Διαβάστε για την απίστευτη διάσωση μιας γυναίκας οδηγού φορτηγού από την άκρη γέφυρας πάνω από τον Ποταμό Ohio ύστερα από τροχαίο ατύχημα
bridge ohio

Μια γυναίκα που οδηγούσε ένα φορτηγό σώθηκε μετά από μια αγωνιώδη επιχείρηση διάσωσης 40 λεπτών πάνω από τον ποταμό Ohio, χάρη στην άμεση και αποφασιστική επέμβαση ολόκληρού του κλιμακίου της πυροσβεστικής και ιδιαίτερα ενός πυροσβέστη που κατάφερε να την απεγκλωβίσει από την καμπίνα της και να την μεταφέρει με ασφάλεια.

Το φορτηγό βρέθηκε εκτός πορείας όταν ένα όχημα από το αντίθετο ρεύμα πέρασε στο ρεύμα που βρισκόταν το φορτηγό και στην προσπάθειά της να αποφύγει τη σύγκρουση έπεσε από τη γέφυρα.

Ο πυροσβέστης Bryce Carden, μιλώντας στο ABC News, περιέγραψε την οδηγό ως εξαιρετικά φοβισμένη. Ο αρχηγός της πυροσβεστικής υπηρεσίας του Louisville, επεσήμανε την τεράστια τύχη της οδηγού, καθώς το φορτηγό κόλλησε στις σιδερένιες δοκούς της γέφυρας χωρίς να πέσει στο νερό.

Βίντεο από την περιοχή έδειξαν το φορτηγό να κρέμεται από τη γέφυρα Clark Memorial στο Louisville, με την οδηγό να βρίσκεται ακόμη μέσα. Η διαδικασία διάσωσης περιελάμβανε τον Bryce Carden να κατεβαίνει με σχοινί, και από το παράθυρο του οδηγού να την απεγκλωβίζει. Η γυναίκα ήταν δεμένη με τη ζώνη ασφαλείες που είχε κολλήσει, και έτσι ο πυροσβέστης έπρεπε να κόψει τη ζώνη ασφαλείας με τον εξοπλισμό του και στη συνέχει έδεσε την γυναίκα επάνω του, οπου και οι συνάδελφοί του τους οδήγησαν πάνω στη γέφυρα.

Το WHAS, συνεργάτης του ABC News στο Louisville, ανέφερε ότι άλλα δύο άτομα που εμπλέκονταν στο ατύχημα τραυματίστηκαν σοβαρά. Ο δήμαρχος του Louisville, Craig Greenberg, αναφέρθηκε στην ανδρεία της οδηγού και στις ηρωικές προσπάθειες της ομάδας διάσωσης, ενώ ο Carden τόνισε ότι η επιτυχία της επιχείρησης οφείλεται στη συνεργασία όλων των μελών της ομάδας.