Trailer της νέας ταινίας του Λάνθιμου με λίγο από fast and furious

Trailer της νέας ταινίας του Λάνθιμου με λίγο από fast and furious

Δείτε το πρώτο trailer της 'Ιστορίες Καλοσύνης', της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου με πρωταγωνίστρια την Emma Stone. Πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 21 Ιουνίου
kinds of kindness

Η Searchlight Pictures μόλις παρουσίασε το πρώτο teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου, “Ιστορίες Καλοσύνης”, που θα κυκλοφορήσει τον Ιούνιο. Η ταινία, που αναμένεται με μεγάλη ανυπομονησία, θα φέρει στην μεγάλη οθόνη ένα εντυπωσιακό cast, φυσικά με την Emma Stone να κατέχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο αλλά και τους επίσης διακεκριμένους ηθοποιούς Jesse Plemons, ο Willem Dafoe, η Margaret Qualley, Hong Chau, Joe Alwyn, Mamoudou Athie, και Hunter Schafer.

Ο Γιώργος Λάνθιμος, ο οποίος είναι γνωστός για την μοναδική κινηματογραφική του ματιά, ανέλαβε τη σκηνοθεσία, ενώ το σενάριο υπογράφει ο Ευθύμης Φιλίππου, με τον οποίο έχει συνεργαστεί επιτυχημένα στο παρελθόν στην Ευνοούμενη, Αστακό, Κυνόδοντα και Ο θάνατος του ιερού ελαφιού. Η ιστορία της ταινίας διαδραματίζεται σε τρεις διαφορετικές, αλλά ενδεχομένως συνδεόμενες αφηγήσεις, προσφέροντας μια πολύπλοκη ανάλυση της ανθρώπινης καλοσύνης και των δυναμικών που τη διαμορφώνουν.

Το trailer, που συνοδεύεται από τους ήχους του εμβληματικού κομματιού “Sweet Dreams”, προσφέρει μια γρήγορη ματιά στους κύριους χαρακτήρες, υπογραμμίζοντας την πολυδιάστατη φύση της ταινίας. Αυτό το κινηματογραφικό έργο, το οποίο θα κάνει την πρεμιέρα του στις 21 Ιουνίου, υπόσχεται να είναι μια ακόμα σπουδαία προσθήκη στο εντυπωσιακό σύμπαν του Λάνθιμου.