Παγκόσμια πρεμιέρα του Λάνθιμου στο φεστιβάλ Καννών με την ταινία Kinds of Kindness

Παγκόσμια πρεμιέρα του Λάνθιμου στο φεστιβάλ Καννών με την ταινία Kinds of Kindness

kinds of kindness cannes

Η πολυαναμενόμενη ταινία «Ιστορίες Καλοσύνης» του διάσημου Έλληνα σκηνοθέτη Γιώργου Λάνθιμου θα κάνει την παγκόσμια πρεμιέρα της στο 77ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών, το οποίο θα λάβει χώρα από 14 έως 25 Μαΐου 2024. Η ταινία αυτή έρχεται να προστεθεί στην επιτυχημένη φιλμογραφία του Λάνθιμου, η οποία ήδη περιλαμβάνει τέσσερα βραβεία Όσκαρ για το έργο του «Poor Things».

Η «Ιστορίες Καλοσύνης» είναι μία σπονδυλωτή ταινία που αποτελείται από τρεις διακριτές αφηγήσεις: την ιστορία ενός ανδρός που επιδιώκει να επανακτήσει τον έλεγχο της ζωής του, του αστυνομικού με την επιστροφή της εξαφανισμένης συζύγου του από τη θάλασσα, η οποία φαίνεται να έχει μεταμορφωθεί σε έναν εντελώς διαφορετικό άνθρωπο, και της γυναίκας που αναζητά εναγωνίως ένα άτομο με μοναδικές ικανότητες, προορισμένο να γίνει ένας σπουδαίος πνευματικός ηγέτης.

Με ένα καταπληκτικό all-star cast που περιλαμβάνει ονόματα όπως η Emma Stone, ο Jesse Plemons, ο Willem Dafoe, η Margaret Qualley, η Hong Chau, ο Joe Alwyn, ο Mamoudou Athie και η Hunter Schafer, η ταινία υπόσχεται να είναι ένας πρωτότυπος κινηματογραφικός θίασος.

Παρόμοιο άρθρο
kinds of kindness

Trailer της νέας ταινίας του Λάνθιμου με λίγο από fast and furious

Δείτε το πρώτο trailer της ‘Ιστορίες Καλοσύνης’, της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου με πρωταγωνίστρια την Emma Stone. Πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 21 Ιουνίου

Η συνεργασία του Γιώργου Λάνθιμου με τον σεναριογράφο Ευθύμη Φιλίππου φέρνει εκ νέου τους δύο δημιουργούς στο προσκήνιο του φεστιβάλ, όπου ο Λάνθιμος είχε την πρώτη του διεθνή επιτυχία με την ταινία «Κυνόδοντας» το 2009, ακολουθούμενη από τις ταινίες «Ο Αστακός» και «Ο θάνατος του ιερού ελαφιού», οι οποίες επίσης κέρδισαν βραβεία στο Φεστιβάλ.

Η «Ιστορίες Καλοσύνης» θα προβληθεί πρώτα στην Ελλάδα στις 30 Μαΐου από την εταιρεία διανομής Feelgood, πριν από την αμερικανική της πρεμιέρα.