Ρομαντική πρόταση γάμου στο αεροπλάνο από τον πιλότο προς την αεροσυνοδό σύντροφό του

Ρομαντική πρόταση γάμου στο αεροπλάνο από τον πιλότο προς την αεροσυνοδό σύντροφό του

Δείτε το βίντεο από τη συγκινητική πρόταση γάμου του πιλότου κατά τη διάρκεια της πτήσης Βαρσοβίας-Κρακοβίας
protasi gamou aeroplano

Ένα ρομαντικό γεγονός συνέβη σε πτήση των πολωνικών Αερογραμμών LOT, όπου ο πιλότος Κόνραντ Χαντς έκανε πρόταση γάμου στη σύντροφό του, μια αεροσυνοδό, μπροστά σε έκπληκτους επιβάτες. Το μοναδικό αυτό σκηνικό ξεκίνησε όταν ο πιλότος, κρατώντας λουλούδια, πήρε το μικρόφωνο ανακοινώσεων του αεροπλάνου και ζήτησε από την αγαπημένη του να τον παντρευτεί σε πτήση από τη Βαρσοβία προς την Κρακοβία.

Με λόγια γεμάτα συναίσθημα, ο Κόνραντ απευθύνθηκε στους επιβάτες λέγοντας: «Σε αυτή τη δουλειά γνώρισα το πιο υπέροχο άτομο που άλλαξε τη ζωή μου». Στη συνέχεια, πρότεινε στην αεροσυνοδό να τον παντρευτεί, ενώ οι επιβάτες της πτήσης παρακολουθούσαν συγκινημένοι αυτή την τρυφερή στιγμή. Η αεροσυνοδός, έκπληκτη, δέχθηκε την πρόταση και πήγε να αγκαλιάσει τον μέλλοντα σύζυγό της, εκφράζοντας την έκπληξη της για τη στιγμή, ακόμα και αστειευόμενη για το ποιο χέρι θα φορούσε το δαχτυλίδι.

Την ιστορία αυτή μοιράστηκε η ίδια η εταιρεία των πολωνικών αερογραμμών, με ένα βίντεο στο Facebook της εταιρείας, και αμέσως συγκέντρωσε πολλά κλικ.