500 λούτρινες καμηλοπαρδάλεις πέταξαν με αεροπλάνο για καλό σκοπό

500 λούτρινες καμηλοπαρδάλεις πέταξαν με αεροπλάνο για καλό σκοπό

Ένα αεροσκάφος γεμάτο καμηλοπαρδάλεις πραγματοποιεί φιλανθρωπική πτήση για το νοσοκομείο Great Ormond Street, διαβάστε πόσα λεφτά έχουν μαζευτεί εως τώρα
kamilopardaleis

Ένα αεροσκάφος γεμάτο λούτρινα κουκλάκια καμηλοπαρδάλεις έκανε πτήση για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στη Βρετανία. Το αεροσκάφος της RAF Voyager απογειώθηκε για πρώτη φορά πέρυσι με 291 καμηλοπαρδάλεις ως επιβάτες. Φέτος, ο αριθμός αυξήθηκε στις 500, με σκοπό να συγκεντρωθούν χρήματα για το παιδιατρικό νοσοκομείο Great Ormond Street του Λονδίνου.

kamilopardaleis wide

Οι καμηλοπαρδάλεις θα δημοπρατηθούν, συνοδευόμενες από πιστοποιητικό γνησιότητας που θα αναφέρει ότι ταξίδεψαν με το Voyager. Τα έσοδα θα διατεθούν στη φιλανθρωπική οργάνωση Giraffes On Tour, που υποστηρίζει το νοσοκομείο και μέχρι στιγμής έχει μαζέψει πάνω από 50.000 λίρες.

Η πρώτη πτήση το 2023 ήταν πολύ συναισθηματική για τον Ίαν Κόνγουεϊ, που ίδρυσε τη φιλανθρωπική οργάνωση μετά την απώλεια της κόρης του Λουίζ από λευχαιμία.

Ο Ίαν Κόνγουεϊ ίδρυσε τη φιλανθρωπική οργάνωση Giraffes On Tour, εμπνευσμένος από την κόρη του, Λουίζ. Η Λουίζ, που απεβίωσε από μια σπάνια μορφή λευχαιμίας, είχε ιδιαίτερη αγάπη για τις καμηλοπαρδάλεις και κατά τη διάρκεια της παραμονής της στο νοσοκομείο Great Ormond Street, δέθηκε πολύ με μια λούτρινη καμηλοπάρδαλη που αγόρασε από το κατάστημα του νοσοκομείου. Αυτή η καμηλοπάρδαλη έγινε το σύμβολό της, συνοδεύοντάς την ακόμα και στις τελευταίες τις στιγμές.

Μέσα από την οργάνωση αυτή, ο Ίαν τιμά τη μνήμη της κόρης του και συνεχίζει το έργο της αγάπης της για τις καμηλοπαρδάλεις, συγκεντρώνοντας χρήματα για το νοσοκομείο που την φρόντισε.