9χρονος σώζει τους γονείς του περπατώντας 2 χιλιόμετρα για να βρει βοήθεια

9χρονος σώζει τους γονείς του περπατώντας 2 χιλιόμετρα για να βρει βοήθεια

Ένα γενναίο εννιάχρονο αγόρι γίνεται ήρωας, σώζοντας τους γονείς του μετά από ανεμοστρόβιλο στην Οκλαχόμα. Μάθετε πώς το παιδί έδειξε αξιοσημείωτο θάρρος
anemostrovilos oklahoma

Ο εννιάχρονος Branson Baker είναι ένας μικρός ήρωας αφού έσωσε τη ζωή των γονιών του κατά τη διάρκεια του καταστροφικού ανεμοστρόβιλου στην Οκλαχόμα την περασμένη εβδομάδα. Ο ανεμοστρόβιλος κατάφερε και έριξε το φορτηγάκι της οικογένειας στα γύρω δέντρα και ο Branson, αφού διαπίστωσε πως οι γονείς του έχουν τραυματιστοί αλλά επιβιώσαν ξεκίνησε μόνος του για να βρει βοήθεια.

Ο Wayne και η Lindy Baker, μαζί με τον γιο τους, πήγαιναν στο καταφύγιο ενός φίλου τους στο Dickson, όταν το φορτηγό τους χτυπήθηκε από τον ανεμοστρόβιλο και εκσφενδονίστηκε πάνω σε δέντρα. Οι γονείς του παγιδεύτηκαν και τραυματίστηκαν, αλλά ο Μπράνσον, που ως εκ θαύματος δεν έπαθε τίποτα, κατάφερε να φύγει για να ζητήσει βοήθεια.

Ο Μπράνσον έτρεξε σχεδόν δύο χιλιόμετρα, αποφεύγοντας συντρίμμια και πεσμένα καλώδια ρεύματος, όταν τελικά βρήκε έναν γείτονα, ο οποίος τον βοήθησε να επιστρέψει στα συντρίμμια, και να καλέσει για πρώτες βοήθειες στο σημείο που βρίσκονταν οι γονείς του.

Τελικά οι γονείς του, μεταφέρθηκαν στη μονάδα εντατικής θεραπείας του OU Medical Center, όπου νοσηλεύτηκαν με σοβαρά τραύματα. Εν τω μεταξύ, η τοπική κοινότητα για να τους υποστηρίξει, κατάφερε και συγκέντρωσε πάνω από 10.000 δολάρια για να τους βοηθήσει στην ανάρρωσή τους.