Η Ελλάδα στην κορυφή των επιλογών των Σέρβων ταξιδιωτών για το 2024

Η Ελλάδα στην κορυφή των επιλογών των Σέρβων ταξιδιωτών για το 2024

Στην κορυφή των τουριστικών προτιμήσεων των Σέρβων η Ελλάδα για ακόμη ένα έτος, επιβεβαιώνεται από την πρόσφατη έκθεση IFT 2024
greece serbia holidays

Η επιθυμία των Σέρβων να επισκεφτούν την Ελλάδα για τις διακοπές τους διατηρείται αμείωτη και για το έτος 2024, με την Ελλάδα να αποτελεί τον κορυφαίο τους προορισμό σύμφωνα με τις αναζητήσεις που πραγματοποιούν.

Η προτίμηση αυτή επιβεβαιώθηκε κατά τη διάρκεια της Διεθνούς Τουριστικής Έκθεσης «International Fair of Tourism» (IFT) στο Βελιγράδι, η οποία διεξήχθη από 22 έως 25 Φεβρουαρίου.

Η Ελλάδα, φέτος, τίμησε την Έκθεση ως Χώρα-Εταίρος στην 45η διοργάνωσή της, με τα εγκαίνια να τελούνται από τον Πρόεδρο της Σερβίας, Aleksandar Vučić, και την Ελληνίδα Υπουργό Τουρισμού, Όλγα Κεφαλογιάννη, η οποία αναφέρθηκε στους στενούς δεσμούς και τη στρατηγική βιώσιμης ανάπτυξης του τουρισμού της Ελλάδας.

Η σημαντικότητα της σερβικής αγοράς για τον ελληνικό τουρισμό επισημάνθηκε από τον Προϊστάμενο της Υπηρεσίας ΕΟΤ Σερβίας, Γιώργο Κακούτη, ο οποίος κάλεσε τους Σέρβους να εξερευνήσουν και τους λιγότερο γνωστούς ελληνικούς προορισμούς.

Κατά τη διάρκεια της IFT, στο περίπτερο του ΕΟΤ παρευρέθηκαν ο κ. Vučić και η κα Κεφαλογιάννη, με την έκθεση να προσελκύει πάνω από 42.000 επισκέπτες.