Μητέρα γεννάει τετράδυμα με 2 σετ πανομοιότυπων διδύμων

Μητέρα γεννάει τετράδυμα με 2 σετ πανομοιότυπων διδύμων

Ανακαλύψτε την εκπληκτική ιστορία της οικογένειας Carmack από την Αλαμπάμα, η οποία έφερε στον κόσμο δύο σετ πανομοιότυπων διδύμων παρά τις πιθανότητες 70.000.000 προς 1
tetradima

Μια γυναίκα από την Αλαμπάμα, η Hannah Carmack, γέννησε τετράδυμα με 2 σετ πανομοιότυπων διδύμων κάτι που έχει πιθανότητες να συμβεί 70.000.000 προς 1. Η Hannah και ο σύζυγός της Michael, οι οποίοι είχαν ήδη μία κόρη 8 ετών και δεν σχεδίαζαν να κάνουν άλλα παιδιά, έμειναν άναυδοι κατά τη διάρκεια ενός υπερηχογραφήματος ρουτίνας που αποκάλυψε ότι περίμεναν τέσσερα μωρά. Τα τετράδυμα –Evelyn, David, Daniel και Adeline– γεννήθηκαν πρόωρα στις 27 εβδομάδες με προγραμματισμένη καισαρική τομή και αντιμετώπισαν από νωρίς σημαντικές προκλήσεις για την υγεία τους.

Καθένα από τα μωρά ζύγιζε λιγότερο από τρία κιλά κατά τη γέννηση και χρειάστηκε παρατεταμένη παραμονή στο νοσοκομείο πριν μπορέσουν να μεταφερθούν στο σπίτι τους. Παρά τις αρχικές δυσκολίες, τα τετράδυμα επιβίωσαν μετά την παραμονή τους σε θερμοκοιττίδες.

mom quad daughter

Το ταξίδι τους έχει καταγραφεί σε πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης όπως το YouTube και το TikTok, όπου οι Carmacks μοιράζονται πληροφορίες για τη ζωή τους με τη γέννηση των τετράδυμων. Κάθε παιδί έχει αναπτύξει μια ξεχωριστή προσωπικότητα, συμβάλλοντας στο δυναμικό και αγαπημένο περιβάλλον της οικογένειας. Η ιστορία της οικογένειας Carmack είναι μια απόδειξη της δύναμης της ιατρικής εμπειρογνωμοσύνης, της οικογενειακής υποστήριξης και της καθαρής τύχης, μετατρέποντας αυτό που ξεκίνησε ως έκπληξη σε ένα θαύμα που άλλαξε τη ζωή.